Поли близо до финал?
Сряда, 11 Май 2011 23:22

Първата генерална репетиция на Поли.

От доста време България не е била толкова близо до финал на Евровизия. Страната ни все още не е сред фаворитите за промоция, но според букмейкърите разликата се стопява с всяка изминала минута.

Продължение...
 
Участници - Дюселдорф 2011
Сряда, 13 Април 2011 20:01

Поли Генова

На инат

This text will be replaced
 
Лена или Сафура?
Събота, 29 Май 2010 13:30

Най-непредвидимият финал от доста години насам очакваме тази вечер. Азерката Сафура бе голямата фаворитка на букмейкърите, но й се падна да пее първа и коефициентът рязко тръгна нагоре. В същото време най-голямата й конкурентка - Лена от Германия, ще пее в края на програмата, което сериозно засилва шансовете й. Сега въпросът е ще успее ли добрият жребий да победи политическия вот.

Продължение...
 
Втори полуфинал
Четвъртък, 27 Май 2010 10:02

Реакции на публиката по време на репетицията на Миро.

След като първия полуфинал премина само с една изненада, тук настроенията са, че това ще се случи и във втория. Няма да изреждаме фаворитите, защото може да ги проверите в повечето букмейкъри. Все пак ще се опитаме да обобщим отново изпълненията, като сме включили и малко снимки.

Продължение...
 
Здравей, Осло!
Вторник, 25 Май 2010 15:13

На този поздрав се натъкваме на входа на пресцентъра...

Вече сме в далечно Осло и ще се опитаме да ви разкажем за предстоящия полуфинал. Този път ще има по-малко снимки от миналата година, защото норвежките организатори сериозно са ограничили достъпа до сцената за журналисти. От друга страна на официалния сайт вече има множество записи с високо качество от репетициите и пресконференциите на изпълнителите.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>